Секс вместо пластични операции

Това е рецептата за красота на бивш френски модел
Обновена: 17 дек 2011 09:26 | 17 дек 2011 09:26, Красимир Ангелов
53
Секс вместо пластични операции
Снимка: Reuters

За жените на 50 години е по-добре и по-полезно да правят по един час дневно секс, отколкото да се подлагат на пластични операции за разкрасяване.

Рецептата идва от бившия френски топмодел Инес дьо ла Фресанж, цитирана от в. "Кориере дела сера".

Дьо ла Фресанж призна, че е стигнала до този извод на базата на личния си опит. Тя е на 50 години, има две дъщери и започна нова любовна връзка с френския супермениджър Дени Оливен.

Благодарение на любовта двойката е толкова сплотена, че беше поставена в списъка на 25-те най-влиятелни двойки на италианското издание на списание "Джей Кю" редом със семействата Обама, Мърдок и Пино.

Според бившия топ модел за една жена на 50 години е по-добре да има бръчки около очите и да си дава сметка за възрастта си, отколкото да е със смешно опънато лице.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
''За жените на 50 години е по-добре и по-полезно да правят по един час дневно секс'',само че ако има с кой???
48
0
 
10
 
! Отговори
mima преди 12 години
красивия човек си остава красив поне според мене, това са черти на лицето излъчване и т.н. , което няма ка да се промени. Бях красива на 20, на 25 и на 30 пак съм , на 40 се надявам да не се притеснявам за някоя бръчка, а да имам по смислени занимания :) за протокола родила съм дете/не всички стават дебели и грозни след раждане/.
47
2
 
25
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
прибира се бащата от работа и чува бръмчене от стаята на дъщеря му, и си вика "тази ми е взела съмобръсначката" и влиза без да ***, и какво да види, дъщеря му се самозадоволява с вибратор, изчервил се, извинил се и излезнал.на другият ден дъщерята се прибира и чува бръмчене от кухнята, влиза и вижда баща си на масата с две чаши ракия а вибратора подскача на масата, и го пита "тате какво правиш, а тойе, на тук да ударим по една ракийка със зетя.
46
4
 
6
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
Ами като няма друга която да я оправяш ,разбира се ,че ще оправяш жена си ,не цяла нощ ами цели седмици ! Представяш ли си какво им е на красивите мъже ? Трябва да отделят по малко време и на жените си и на няколкото си любовнички . Не е лесно !
45
0
 
3
 
! Отговори
Ей преди 12 години
Какво точно французите наричат - СЕКС?
44
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е ти ако не можеш и 15 минути това си е твой проблем. Не че се хваля, но моята си я оправям цяла нощ като дойде уикенда... без никакви хапчета. Сега ще ми праснете 100 минуса...
43
9
 
29
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
////За жените на 50 години е по-добре и по-полезно да правят по един час дневно секс///............ало един час май го има само в порното
42
6
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 12 години
Но като цяло българите правим добър секс. Това обяснява и защо българите/българките имат по няколко любовници/любовника. Както е казал Мечо Пух: Колкото повече, толкова повече. Съдба, какво да правиш... И естествено в България приемаме добрия секс за нещо съвсем естествено и не се замисляме за ползите от него.
41
3
 
12
 
! Отговори
абе варналия преди 12 години
ти ако си много готин няма да си губиш времето с писане на коментари през уикенда , а ще си някъде с някоя ! Дори и женен да си , пак ще си с приятели и приятелки ,красивите хора чукат ,не спат ! Я виж през час два пишеш коментари ,това значи че цял ден си вкъщи ! Айде бегай на пластична операция ,че и ти да усетиш малко от сладостта на живота !
40
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех, тези 50-годишните как ... секи път като за последно.
39
5
 
6
 
! Отговори
варна преди 12 години
до 41Това, че те е бил удари хормона и всичко що е на два крака ти се е виждало убаво си е твоя грешка.Константа или не, красотата е факт, който така лесно не се губи.Ай успокой се, пии две водки и пак ще ти се привидят онез хубавици и хубавци.
38
7
 
38
 
! Отговори
до 40 философа преди 12 години
Пишеш глупости ! Знаеш ли колко жени познавам ,които като моми бяха много красиви ,но след като родиха по 1 дете , се отпуснаха и станаха бъчви ! Някои от тях вече уж са на диети ,но полза няма ,дори и да отслабнат малко и да стопят някоя друга мазнина , месата им висват ! А малко ли мъже има ,които като тинейджъри са били като манекени ,а на около 35-40 г. изглеждат като 60 годишни! Ужас ! Така ,че не се изхвърляй много ,че който е роден красив ,ще си остане красив ! Красотата не е константна!
37
15
 
26
 
! Отговори
варна преди 12 години
Който е роден с красота си я има до края на живота си...роден ли си грозен, каквото и да направят с него все грозен си остава.А пък грозен и подут от силикон и ботокс си е абсолютна гадост.
36
12
 
6
 
! Отговори
Нерез преди 12 години
"И друг път в този сайт са те питали на колко години си? Защото личи отдалеч колко е скромен сексуалният ти опит. "Тук позна - с над 35 годишни сексуален опит нямам. Признавам си. По-старичките ги оставям на теб, да им се радваш на запазените крака. Геронтофил такъв ...
35
10
 
8
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Всеки има различно мнение по въпроса и всеки е прав за себе си ! Ще си позволя и аз да кажа "компетентното" си мнение . Отнася се и за двата пола . По-добре изкуствено красиви отколкото естествено грозни ! Особено на тази възраст човек ако има достатъчно пари ,не е лошо да си поизпъне малко кожата !
34
0
 
4
 
! Отговори
do 29 преди 12 години
А не се ли обриваш?
33
1
 
23
 
! Отговори
грухчо преди 12 години
Като нямаш мъж, чадо, ти трябват само две неща. Шампоан и телефон. Шампоана да вземеш душ и телефона за да ми звъннеш:))
32
0
 
3
 
! Отговори
до 32 преди 12 години
По бенката на дясната буза
31
0
 
1
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
Е как ме позна???
30
0
 
3
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
Да, точно на теб