25 Декември, 2011 13:14 3 666 2

Пластична операция – коледен подарък

  • пластична операция

Пластичната операция е полезен и предпочитан коледен подарък за жените. Хирурзи в клиниката Cynic също са забелязали тази мода около празниците. През последните няколко години коледните и новогодишни операции за разкрасяване са се увеличили няколко пъти..

Отдавна отминаха дните, когато жените си пожелаха за Коледа кремове и козметика. Днес представителките на нежния пол предпочитат много по-радикални мерки, а перфектният подарък е увеличаване на бюста, прибиране на корема или ботокс.

Тенденцията е типична за много западни страни. Тина Франклин от американския щат Калифорния сподели, че също иска да се отърве от тъмните кръгове около очите и бръчките по челото. За това е готова да си направи личен подарък - процедура за корекция на бръчки за 650 долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мераклийка

    0 0 Отговор
    аз пьк си пожелавам за коледен подарьк американска заплата за да си направя процедура за 650 долара-да им имам проблемите-не е ли по-добре да даде тази тина франклин още два пьти по толкова и да и изгладят цялото лице сьс сигурност има какво да се пипне още-но едно ще и пожелая -никога да не се льже да живее в бьлгария че тогава толкова ще се сбрьчка че и пластичните хирурзи няма да я спасят-и все пак честита коледа сбрьчкани всичкоможещи бьлгарски жени -ние сме по-красиви все пак от тях
  • 2 вили

    0 0 Отговор
    Честитити празници към Мераклийката ,те ако дойдат в нашата родина и работят за нашти заплати ще бягат по- бързо от световните спортисти на дълго бягане, живот и здраве.