.

55-годишна американка с 52 пластични операции (+снимки)

55-годишната американка Синди Джексън държи световния рекорд за най-много пластични операции – 52. Джексън започнала да се подлага на разкрасителни процедури, след като навършила 20 години. Първоначално стремежът й бил да стане по-красива

55-годишна американка с 52 пластични операции (+снимки)
55-годишната американка Синди Джексън държи световния рекорд за най-много пластични операции – 52.

Джексън започнала да се подлага на разкрасителни процедури, след като навършила 20 години. Първоначално стремежът й бил да стане по-красива, а на по-късен етап от живота й – да запази младостта си.

55-годишната американка има импланти в бузите, променила е формата на брадичката си, два пъти е оформяла носа си, пет пъти се е подлагала на фейслифтинг и изцяло е реконструирала челюстта си, което се счита за една от най-болезнените козметични интервенции.

Що се отнася до тялото й, Джексън се е подлагала няколко пъти на липосукция, инжектирала си е ботокс и най-различни филъри, с които е запълнила бръчките дори по ръцете си.

Противно на очакванията обаче, тя не стряска и не плаши с външния си вид. Въпреки многобройните интервенции, на които се е подлагала, пластичните хирурзи са единодушни, че лицето й е истинско олицетворение на класическата красота. Дали е така, преценете сами:



Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...