Идеи за прически

9-те най-успешни пластични операции на нос


Може да се каже, че носът е най-важната част от лицето на човека.

“Никак не си харесвам носа“ си казват много хора, гледайки се в огледалото.

А какво правят звездите в този случай? Прибягват ли до услугите на пластичните хирурзи и влияе ли носът на кариерата им? Със сигурност, да.

Вижте 9-те най-успешни примера за добра ринопластика




Мерилин Монро

Носът на Мерилин Монро

Легендарната Мерилин е една от първите знаменитости, започнали да ползват услугите на пластичните хирурзи. Ринопластиката е една от тайните, която превръщат невзрачното девойче Норма Джийн в блестящата звезда Мерилин Монро

Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон преди и след операция на носа

Не много отдавна младата Скарлет Йохансон имаше достатъчно широко носле. След ринопластиката чертите и станаха доста по фини. При това актрисата не загуби идентичността си. Впрочем Скарлет отрича да има намеса на пластичен хирург в носа и. Казва, че не е против пластичната хирургия по принцип и че би прибягнала до нея, когато дойде времето, за да се прибори с възрастта.

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън преди и след операция на носа

Бащата на Дженифър е грък. През пубертета настоящата актриса имала доста “гръцки нос“ Пластичната хирургия оправила нещата. През миналата година Дженифър направи още една операция. Сега се обявява открито против пластичната хирургия и казва, че е оперирала носа си по лекарско предписание. Дали да и вярваме?

Бритни Спиърс

Бритни Спиърс преди и след ринопластика

Ринопластика през времето, когато певицата беше съвсем на върха без съмнение си е риск за имиджа на звездата. Бритни и нейния хирург успяха да намерят правилното решение – нов нос, с формата на на стария, но с по-малки размери. Резултатът е превъзходен. Незабележима разлика на пръв поглед, но достатъчно подобрение на цялостната визия на звездата. За да постигне това на Бритни и се наложи да се подложи на операция два пъти.

Патрисия Каас

Патрисия Каас корекция на носа

Славата и любовта на почитателите съпътстват звездата още от началото на кариерата и. Прекрасният и глас винаги е компенсирал малките недостатъци във външността и. Наскоро певицата си направи ринопластика и безспорно новото и изящно носле добавя още чар и по нейни думи увереност в собствената и привлекателност. При това новия нос стои съвсем естествено и не променя индивидуалността на звездата.

Холи Бери

Холи Бери преди и след ринопластика

До преди ринопластиката Холи Бери беше една от многото симпатични актриси. Новият и нос я превърна в истинска красавица.
Намаляне на ширината на носа е най-популярния тип операция сред звездите с афро-американски произход. След намесата на пластичния хирург кариерата на звездата се разви шеметно. Холи Бери е е първата афроамериканка, спечелила “Оскар“ в раздела за главна женска роля(“Балът на чудовищата"). Както и единственото от момичетата на Джеймс Бонд с такова отличие. ("Не умирай днес")

Уинона Райдър

Уинона Райдър с корекция на носа

Едно от чудесата на пластичната хирургия. Хирургът си е свършил отлично работата. Никога няма да повярвате, че нещо в лицето на Уинона е пипнато, толкова естествено изглежда звездата. Впрочем хирурзите казват, че основното, което трябва да се спазва при пластичните операции е да не се прекалява. И наистина не са прекалили, за разлика от бившия възлюбен на Уинона – Джони Деп.

Анджелина Джоли

Перфектен нос след ринопластика Анджелина Джоли

Анджелина, както показва името и (в превод ангел) по рождение си има ангелска красота.
Още като девойка работи като фотомодел и се снима в клиповете на множество известни изпълнители като: Meat Loaf, Rolling Stones, Lemonhead, Lenny Kravitz. След излизането на екран на филма “Хакери“ Анджелина реши да се подложи на ринопластика. Трябва да се признае, че така или иначе хирургът и не е имал много работа. Носът на звездата и без намесата му изглеждаше страхотно. До ден днешен най-фанатичните и фенове спорят по въпроса има ли или няма пластична операция на носа Анджелина Джоли. Спор няма, че носът на звездата изглежда съвсем естествено.

Джанет Джексън

Джанет Джексън преди и след операция на носа

По-малката сестра на Майкъл Джексън тръгна по стъпките на брат си не само в певческата кариера, но и в непрекъснатата промяна на външността с помощта на пластичната хирургия. За разлика от Майкъл обаче, Джанет съумя навреме да се спре. Малкото и чипо носле по-скоро би подхождало на дете, отколкото на 42 годишна жена. Приятен глас, добър репертоар и бляскавата външност - ето рецептата на Джанет за успешна кариера.


Вижте още грешки при разкрасяване:
Гафове при разкрасяване
5 козметични грешки - 10 години в повече

2 коментара :

Популярни публикации